o echipă de profesioniști

oferim o gamă variată de servicii

Un eveniment rutier neplacut atrage dupa sine o serie de inconveniente. Nu te lasa coplesit de situatie, echipa noastra de profesionisti este bucuroasa sa iti ia povara de pe umeri. Vii la Son Motors si impreuna vom parcurge pasii procedurilor de constatare si intocmire a dosarului de daune.

Masina este si cea mai buna prietena a ta si merita toata grija si atentia de care are nevoie. Un mod eficient de a-ti arata preocuparea este alegerea unei asigurari RCA potrivita nevoilor tale.

Garantia aferenta autovehicului uzat (second-hand) este de 12 luni sau 15.000 km, de la data semnarii Protocolului de Predare-Primire si se acorda pentru urmatoarele elemente componente astfel:

MOTOR (fara accesorii). Garantia acopera: bloc motor, pistoane, camasi, segmenti, biela, cuzineti, arbore cotit, chiulasa, garnitura de chiulasa;

CUTIE DE VITEZE. Garantia acopera: toate componentele interne ale acesteia; nu sunt cuprinse in garantie elementele de legatura intre motor si cutie de viteze (rulment presiune, placa presiune, disc ambreiaj, convertizor de cuplu cutie de viteze automata etc.)

Garantia cuprinde, in conformitate cu prevederile legale, repunerea in stare de functionare sau inlocuirea pieselor recunoscute ca defecte de S.C. SON MOTORS S.R.L. precum si manopera aferenta numai in cazul in care defectele nu sunt datorate culpei cumparatorului.

Alegerea masinii este intre tine si felul in care o simti atunci cand esti la volan. Vino la un test drive, ia cheia, accelereaza si fii stapan pe deciziile tale!

Se poate sa uiti zile de nastere sau alte zile importante dar ziua cand iti expira ITP-ul este obligatoriu sa o retii. Te asteptam la sediul nostru, cu aparatura specializata, pentru a efectua verificarea tehnica a masinii tale. Daca masina ta nu trece de ITP, specialistii nostri iti vor prezenta, pas cu pas, etapele de reparatie. Noi iti dam ok-ul pentru ca tu sa poti conduce in siguranta!

Afla pretul corect la masinii tale, in cel mai scurt timp posibil! La Son Motors punem accent pe calitate si transparenta. Vino cu documentele necesare si echipa noastra de specialisti iti va sta la dispozitie pentru o evaluare corecta a masinii.

Pentru orice nelămurire

Nu ezita să ne contactezi!

0783 901 098

Strada Sibiului 28, Șelimbăr 557260

mihai.ionescu@sonmotors.ro

Acest site folosește "cookies". Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.